Regulament

MakeMeBrand publica campanii cu premii si campanii platite.

Campanii cu premii

1. Inscrierea in cadrul campaniilor cu premii se face folosind butonul Register adiacent campaniei si introducand in campul disponibil link-ul catre articolul participant.
2. In cadrul campaniilor cu premii pot participa un numar nelimitat de boggeri
3. Juriul va fi compus atat din reprezentantii Companiilor cat si din reprezentanti MakeMeBrand.
4. Castigatorii vor fi publicati pe pagina campaniei dupa incheiarea acesteia. Campania incheiata poate fi gasita in sectiunea Campanii incheiate.

Campanii platite

1. Pentru a participa in cadrul unei campanii platite trebuie sa va rezervati locul folosind butonul Register si sa introduceti in campul disponibil adresa blogului pe care intentionati sa scrieti.
2. Numarul de locuri este limitat, de aceea sistemul de rezervari este obligatoriu.
3. In cazul in care ati reusit sa aplicati pentru o campanie platita in scurt timp veti fi contactat cu detalii suplimentare in vederea scrierii articolului.
4. Castigurile vor fi afisate in contul personal in sectiunea User Menu / Castiguri
5. Castigurile vor fi platite catre titularul de cont daca valoarea acumulata depaseste 200 RON.
6. In cazul in care titularul de cont este persoana fizica si nu poate emite factura se vor deduce din castiguri taxele aferente in vigoare in Romania.

*Important: Intra in obligatia bloggerilor ca articolele publicate in cadrul campaniilor sa fie mentinute pe blog pe termen nelimitat. In cazul in care, articolul dispare in mod accidental, bloggerul este oblicat sa il republice si sa ne comunice noua adresa. Nerespectarea regulamentului cat si a termenilor si conditiilor MakeMeBrand poate atrage dupa sine suspendarea contului, retragerea banilor si pierderea privilegiilor.