1. Dispozitii generale

1.0 Parcurgerea paragrafelor de mai jos cat si simpla utilizare a platformei se constituie automat ca luare la cunostinta a conditiilor de utilizare a platformei MakeMeBrand.
1.1 Orice abatere de la termenii si conditiile MakeMeBrand poate atrage dupa sine stergerea contului si/sau banarea IP-ului.
1.2 Acest regulament nu are rolul de a crea un spatiu restrictiv. Scopul acestui regulament este de a crea un spatiu prietenos, profesional, in care atat bloggeri, advertiseri dar si membrii echipei MakeMeBrand sa interactioneze fara a fi afectati de eventuale neplaceri.
1.3 MakeMeBrand este un produs destinat strict persoanelor adulte, care au implinit varsta legala de 18 ani.
1.4 Conturile MakeMeBrand au caracter strict personal. Nu imprumutati conturile altor persoane. Membrii echipei MakeMeBrand nu vor solicita niciodata datele de autentificare prin email, telefon sau alte mijloace.

2. Bloggeri

2.0 MakeMeBrand este o platforma de influentatori.
2.1 Membrii (bloggeri) inscrisi pe platforma MakeMeBrand au statut de parteneri.
2.2 Blogurile adaugate trebuie sa aiba o vechime de minim 30 de zile si cel putin 10 articole scrise si publicate.
2.3 Nu se accepta articole cu continut copiat total sau partial.
2.4 Toate articolele generate pentru campaniile desfasurate pe platforma MakeMeBrand trebuie sa fie pastrate permanent pe blogurile participante. In caz contrar, suma platita pentru articolele sterse, va fi retrasa din contul bloggerului.
2.5 In cazul in care adresele articolelor sau ale blogurilor inscrise pe paltforma MakeMeBrand se schimba, trebuie sa ne contactati pentru a ne prezenta noile adrese.
2.6 Contactarea advertiserului in timpul unei campanii in desfasurare, atrage dupa sine retragerea intregii sume acumulata pana in prezent si banarea contului.
2.8 Membrii MakeMeBrand sunt direct raspunzatori pentru continutul articolelor generate in cadrul campaniilor la care au participat.
2.9 Membrii platformei MakeMeBrand trebuie sa accepte in totalitate politica de confidentialitate cu privire la advertiseri.
2.7 Echipa MakeMeBrand isi rezerva dreptul de a nu activa blogurile conforme sau de a sterge conturile care nu respecta aceste conditii.

3. Advertiseri

3.0 Pentru a detine un cont de advertiser pe platforma MakeMeBrand, trebuie sa fiti persoana fizica autorizata sau sa detineti o firma care poate fi promovata prin intermediul acestei platforme.